Mijn eerste blog 😃

Als start van mijn eerste blog de beantwoording van een aantal vragen, die ik mezelf stel. Eens kijken wat m’n gedachten en gevoel naar boven weten te halen.

Waarom een blog?  Enerzijds omdat ik ‘een schrijver’ ben. Ik schrijf al aantal jaren, maar dan in kleine kring van bekenden. Eerst via e-mails, daarna via app’s/chats en later ook via Facebook-groepen in kleine kringen. En krijg dan regelmatig terug dat ik sommige dingen zo goed kan verwoorden, met (veel) gevoel geschreven. ‘Daar moet je wat mee doen, Jac!’, zeggen ze dan. Hihi…… het heeft even geduurd, maar…. daar is ie dan! 😃  Anderzijds voel ik dat er momentum in mijn leven is om te laten zien Wie Ik Nu Ben en wat mij bezighoudt. En daarmee anderen kunnen inspireren! Dat laatste is het primaire doel van mijn blog.

Wat is schrijven voor mij? Schrijven is voor mij een methode om m’n gedachten te rangschikken, een uitlaatklep voor hetgeen ik denk/voel, kennis over sommige interessante onderwerpen onder de aandacht te brengen en om – op een positieve manier! – mensen met mijn woorden te raken. Mensen te inspireren!

Waarom Nu een blog?  Omdat ik Nu – na ruim 4 jaar niet te hebben gewerkt – aan het starten ben met m’n maatschappelijk herstel. Geleidelijk aan ben ik de fase van persoonlijk herstel aan het ontgroeien. Het gaat over in persoonlijke ontwikkeling. Ben er nog niet helemaal met mijn herstel, maar dat gaat komende tijd echt goedkomen! Daar heb ik alle vertrouwen in!  En juist Nu een blog, omdat ik de (levens)lessen die ik heb mogen leren, graag met anderen deel. Het schrijven zet mij aan het denken over mijzelf en over het maatschappelijke herstelproces waar ik mee bezig ben.

Bloggen is een grote stap voor mij!  Dit komt door wie ik was en ik inmiddels voel/weet wie ik ben geworden afgelopen jaren. Daarover later meer in een apart blog.

Have a good one!

Jacco

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: